dali digidim helvar
2.4.2020digidim, dali, helvar, releohjaukset, rs232, talotekniikka, talo-automaatio, valaistusohjaukset, pimennysverhojen ohjaus, valkokankaan ohjaus

Esi­tys­tek­nii­kan in­tegroin­ti ta­lo­tek­niik­kaan

Ohjaa va­lais­tus­ta, pi­men­nys­ver­ho­ja, val­ko­kan­gas­ta esi­tys­tek­nii­kan avulla

Kokoustilan kuvan- ja äänenesitys ei ole ainoa toiminto, jota esityslaitteistolla voidaan ohjata. Tilan pimennysverhot, valaistus, ilmastoinnin ohjaus tai vaikka tarjoilutilaukset voidaan integroida esityslaitteistoon.

Esityslaitteiston ja talotekniikan hallinta onnistuu lisäämällä kokoustilan laitteistoon käyttöpääte, joka ohjaa haluttuja laitteita joko verkon yli tai erilaisten ohjausrajapintojen kautta; releillä, RS232-ohjauksilla, IR-ohjauksilla, DMX-protokollalla, Dali-väylässä (Digidim) ja niin edelleen. Kaikkiin tarvittaviin ohjauksiin löytyy koetellut ratkaisut.

Onnistunut talotekniikan integrointi edellyttää ennakkosuunnittelua. Saatetaan tarvita kaapelointeja ryhmäkeskuksiin tai ris­ti­kyt­ken­tä­ti­loi­hin. Hyvä toteutus syntyykin yhteistyönä tilojen käyttäjän, AV-laitetoimittajan ja mahdollisen  muun urakoitsijan, vaikkapa sähköurakoitsijan kesken. Lopputulos on vaivan arvoinen; onnistunut AV-integrointi tuntuu häivyttävän laitteiston taka-alalle, ja käyttäjä voi keskittyä siihen tärkeimpään: hyvän esityksen toteuttamiseen yleisölleen tai asiakkailleen.


Lue lisää Digidim-järjestelmästä täältä.

Yh­teys­tie­dot

KUNTA-AV


info@kunta-av.fi

kunta-av.fi


Ritalankatu 31

33400 Tampere

© Coaxial  OY 2020