Konferenssilaitteet

Konferenssilaitteet

Konferenssilaitteet

Konferenssilaitteet

shure microflex wireless

Shure Microflex Complete Wireless

SHURE MICROFLEX COMPLETE WIRELESS -järjestelmä yhdistää täysin varustetun kes­kus­te­lu­jär­jes­tel­män  hallinto-, yritys- tai koulutustiloihin. Se nopeuttaa asennusta lyhytaikaisissa kokouksissa hotelleissa tai kon­fe­rens­si­kes­kuk­sis­sa.

Automaattinen häiriöiden ha­vait­se­mis­tek­niik­ka tarjoaa luotettavan radiotaajuisen tiedonsiirron jopa ruuhkaisimmissa RF-ympäristöissä, ja vankka AES-128-äänisuojaus tarjoaa paremman yksityisyyden. Jokainen langaton neuvotteluyksikkö saa virtaa älykkäältä ladattavalta litium-ioni-akulta, ja yksi WLAN-tukiasema voi hallita jopa 125 langatonta yksikköä ilman lisäohjelmistoja tai lisenssejä.


Lait­teis­to­kom­po­nen­tit:


SHURE MXCWAPT ACCESS POINT TRANCEIVER


MXCWAPT-tukiaseman lähetinvastaanotin hallitsee äänen reititystä, taajuuden koordinointia ja järjestelmän ohjausta jopa 125 langattomaan kon­fe­rens­siyk­sik­köön. MXCWAPT valitsee automaattisesti selkeimmän kanavan 2,4 GHz: n ja 5 GHz: n taajuuskaistoilla ja vaihtaa kanavia mahdollisten häiriöiden välttämiseksi. Tukiasema tarjoaa sekä Dante ™: n että analogiset äänitulot ja -lähdöt, ja se käyttää yhtä Ethernet-yhteyttä virran, äänen ja ohjauksen kannalta.


SHURE MXCW640 WIRELESS CONFERENCE UNIT


Langaton MXCW640-kokousyksikkö yhdistää mikrofonin, kaiuttimen ja käyttäjän ohjaimet integroidussa langattomassa yksikössä.  Älykäs ladattava Li-Ion -akku (sisältyy toimitukseen) kestää yli 11 tuntia, ja valikoima jousi­kau­la­mik­ro­fo­ne­ja tarjoaa erinomaisen äänentoiston.

SHURE MXCWNCS NETWORKED CHARGING STATION

MXCWNCS-verkotettu latausasema lataa 10 SB930-akkua 4 tunnissa. LED-merkkivalot näyttävät lataustilan, ja RJ-45 Ethernet -liitäntä mahdollistaa akun tason tarkkailun etäyhteyden kautta. Sisältää IEC-virtajohdon ja kiinnityslaitteet seinä- tai telineasennusta varten.


DUALFLEX GOOSENECK MICROPHONES


MXC Dualflex Gooseneck -mikrofonien ylä- ja alaosassa on joustavat osiot, jotka tarjoavat säädettävyyttä kokouksissa ja konferensseissa.  Integroitu kaksivärinen LED osoittaa mikrofonin tilan. Saatavana 16 tuuman (40 cm), 20 tuuman (50 cm) ja 25 tuuman (60 cm) mikrofoneja.


TEKNISET TIEDOT

Shure Microflex Complete Wireless 

KUNTA-AV%20LOGO-me.png

Yh­teys­tie­dot

KUNTA-AV


info@kunta-av.fi

kunta-av.fi


Ritalankatu 31

33400 Tampere

© Coaxial  OY 2020