Pendant-kaiuttimet

Pendant-kaiuttimet

Pendant-kaiuttimet

Pendant-kaiuttimet

extron ripustuskaiuttimet

Extron SF 26PT

Extron-ripustuskaiuttimet on suunniteltu puheen ja musiikin vahvistamiseen avoimissa kattorakenteissa ja sekakatoissa. Suunniteltu sulautuvaksi tavallisiin ripustettaviin valaisimiin. Ripustuskaiutin tarjoaa puhtaan ilmeen saliin - äänentoiston tasosta tinkimättä.

Extron SF 26PT on kaksielementtinen riippukaiutin puheäänen tai musiikin toistoon yläkatto- ja avoin katto-sovelluksissa. SF 26PT on saatavana mustana tai valkoisena ja se on maalattavissa sopimaan mihin tahansa sisustukseen. Mukana toimitettu Extron PendantConnect ™ -kaiutinkaapeli yhdistää kaiutinjohdot ja teräksiset tukikaapelit yhdessä ulkovaipassa, jolloin lopullinen asennus on siisti ja turvallinen. SF 26PT tarjoaa sekä suoran 8 ohmin että 70/100 voltin kyt­ken­tä­mah­dol­li­suu­den.


TEKNISET TIEDOT

jbl kaiuttimet

JBL Control 67 P/T

JBL Control Contractor 60 -sarjan riipuskaiuttimet tuovat tunnetun JBL-äänen ja erinomaisen peiton huoneisiin ja paikkoihin, joissa on avoin arkkitehtuuri tai korkeat katot, ja tarjoavat samalla erinomaisen äänen ja musiikillisen selkeyden huoneisiin, joissa on vaikea akustiikka. Monipuolinen mallisto yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun sopii monenlaisiin sovelluksiin ja sisustuksiin kokous- ja näyttelytiloihin. 


Control 67P / T sisältää 6,5 tuuman (165 mm) bassoelementin RBI Radiation Boundary Integrator ™ tarjoaa erinomaisen säteilykuvion hallinnan, jonka avulla pienemmällä määrällä kaiutinyksiköitä voidaan kattaa suurempi pinta-ala.


TEKNISET TIEDOT

commynity dp6

Community DP6 / DP8

Community DP6 / DP8


DP6 on korkean suorituskyvyn 6,5-tuumainen ripustuskaiutin, joka on suunniteltu avoimiiin arkkitehtuureihin. Erittäin tehokkaalla sig­naa­lin­kä­sit­te­lyl­lä, suurella herkkyydellä ja realistisella äänentoistolla D SERIES -ripustuskaiuttimia voidaan käyttää monenlaisissa puhe- ja musiik­ki­so­vel­luk­sis­sa.


Community DP8, DP6:n isoveli,  tarjoaa suuren tehonkäsittelyn, korkeamman herkkyyden, syvemmän basson ja realistisen äänentoiston.


TEKNISET TIEDOT

Extron SF 26P/T

KUNTA-AV%20LOGO-me.png

Yh­teys­tie­dot

KUNTA-AV


info@kunta-av.fi

kunta-av.fi


Ritalankatu 31

33400 Tampere

© Coaxial  OY 2020