extron streaming

Striimaus, AV-over-IP

extron streaming

Striimaus, AV-over-IP

EXTRON SMP 352

Extron SMP series

EXTRON SMP 111


Extron SMP 111 on korkean suorituskyvyn tallennus- ja suo­ra­tois­to­pro­ses­so­ri AV-lähteiden ja esitysten sieppaamiseksi ja levittämiseksi suoratoistoisena ja tallennettuna mediana. SMP 111 hyväksyy HDMI-signaalin upotetulla äänellä ja analogisen audiosignaalin.  . Se voi tallentaa ja suoratoistaa samanaikaisesti riippumattomilla tarkkuuksilla ja bittinopeuksilla, käyttämällä erilaisia siirtoprotokollia ja is­tun­non­hal­lin­ta­vaih­toeh­to­ja. Nauhoittaminen SMP 111 -laitteella tarjoaa helpon reaaliaikaisten HDMI-signaalien kaappaamisen sisäiseen muistitikkuun ja ulkoisiin USB-asemiin. SMP 111 ei edellytä lisenssimaksuja, mutta se on kustannustehokas ratkaisu sisällön suoratoistoon ja tallennukseen.


TEKNISET TIEDOT


EXTRON SMP 352


SMP 352 on korkea suorituskykyinen tallennus- ja suo­ra­tois­to­pro­ses­so­ri AV-lähteiden ja esitysten sieppaamiseksi ja levittämiseksi tallennettuna mediana tai suorana suoratoistona. Se voi luoda riippumattomia tallenteita kahdesta eri lähteestä ja sisältää Extronin FlexOS®-järjestelmän, joustavan alustan järjestelmän toiminnan automatisoimiseksi. SMP 352 hyväksyy HDMI-, komponentti-, komposiitti- ja valinnaiset 3G-SDI-signaalit ja käyttää kak­soi­sik­ku­nan­kä­sit­te­lyä valittuihin lähteisiin. Se voi tallentaa ja suoratoistaa samanaikaisesti ja voi suoratoistaa kahdella eri tarkkuudella ja bittinopeudella samanaikaisesti käyttämällä erilaisia siirtoprotokollia ja is­tun­non­hal­lin­ta­vaih­toeh­to­ja. SMP 352 on kustannustehokas ja in­tegroin­tiys­tä­väl­li­nen ratkaisu esitysten toimittamiseen suurelle yleisölle ilman lisenssimaksuja.


TEKNISET TIEDOT


EXTRON NAV 100

AV-over-IP

Lähetä ja vastaanota korkealaatuista video-, ääni- ja USB 2.0 -signaalia yli 1 Gbps ja 10 Gbps Ethernet-verkoissa. Hyödyntämällä Extronin patentoitua PURE3®-koodekkia, NAV-tuotesarja tarjoaa uraauurtavan suorituskyvyn reaaliaikaisella, visuaalisesti häviöttömällä videolla resoluutiolla 4K @ 60 Hz 4: 4: 4: n kroma-näytteenotolla ja erittäin pienellä viiveellä.


Extronin NAV-sarjan korkelaatuiset enkooderit ja dekooderit valtuustosaleihin ja konferenssitiloihin: LUE LISÄÄ!Extron NAV 10E 101 enkooderi


Ominaisuudet:

Koodaa ja suoratoistaa videoita ja ääntä yli 10 Gbps Ethernet-verkoissa

Tukee HDMI 2.0: n resoluutiota 4K / 60 @ 4: 4: 4 saakka

PURE3®-koodekki

PURE3 Älykäs valikoiva suoratoisto

Yhteensopiva 1 Gbps NAV ™ -pistepisteiden kanssa

Erittäin matala viive visuaalisesti häviöttömällä pakkauksella


TEKNISET TIEDOTExtron NAV 10SD 101 dekooderi


Ominaisuudet

Dekoodaa video ja ääni 10 Gbps Ethernet-verkoista

Tukee HDMI 2.0: n resoluutiota 4K / 60 @ 4: 4: 4 saakka

PURE3®-koodekki

PURE3 Älykäs valikoiva suoratoisto

Yhteensopiva 1 Gbps NAV ™ -laitteiden kanssa

Erittäin lyhyt viive visuaalisesti häviöttömällä pakkauksella


TEKNISET TIEDOT


Extron AV-over-IP

Extron SMP 352

KUNTA-AV%20LOGO-me.png

Yh­teys­tie­dot

KUNTA-AV


info@kunta-av.fi

kunta-av.fi


Ritalankatu 31

33400 Tampere

© Coaxial  OY 2020